Έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές στο Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου EVO-IOOC 2018  (πρώην D-IOOC), που θα διεξαχθεί στην Ιταλία (Capaccio Paestum) από 14 έως 19 Μαΐου 2018

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα, 

είμαι ο Antonio G. Lauro πρόεδρος του Διαγωνισμού Ελαιολάδου EVO-IOOC. Σας γράφω γιατί θα ήθελα να προσκαλέσω όλους τους Έλληνες παραγωγούς εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου στο Διεθνή Διαγωνισμό που διοργανώνω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζουν το πάθος μου για τον κόσμο της ελιάς και ιδιαίτερα την αγάπη μου για  την πανέμορφη ελληνική γη, την οποία επισκέπτομαι πολύ συχνά γιατί διοργανώνω σεμινάρια και γευσιγνωσίες για την ποιότητα του ελαιολάδου, στα οποία ίσως να έχετε παρευρεθεί. Έτσι, γνωρίζω πολύ καλά τα προϊόντα σας τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας αριστείας, αλλά στεναχωριέμαι γιατί παρατηρώ ότι αυτή η υψηλή ποιότητα που παράγετε δεν είναι γνωστή στον υπόλοιπο κόσμο. Πράγματι, στην κατάταξη EVOO WORLD RANKING (www.evooworldranking.org/_EN/index.php) η Ελλάδα, παρόλο που είναι η τρίτη μεγαλύτερη παραγωγός χώρα εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου – EVOO, βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη (www.evooworldranking.org/_EN/top_pais.php).
Συνεπώς, για να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα του ελληνικού ελαιολάδου και να καταστήσουμε τις ελληνικές εταιρείες ελαιολάδου γνωστές στον υπόλοιπο κόσμο, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στον διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνω EVO-IOOC 2018.

Πώς να συμμετάσχετε στον Διαγωνισμό EVO-IOOC

Μέχρι τις 12 Μαΐου 2018, θα είναι δυνατό να καταχωρίσετε το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στον διαγωνισμό EVO-IOOC μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής www.evo-iooc.com/16/_1038136.html.

Τα στάδια του διαγωνισμού EVO-IOOC 2018

14 – 17 Μαΐου 2018: Διαδικασία Αξιολόγησης Δειγμάτων

19 Μαΐου 2018: Τελετή απονομής βραβείων στο Paestum, όπου είστε όλοι καλεσμένοι.

Εγγραφή και πληρωμές

Πρόωρη Κράτηση – Early Bird

Για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την 1η Φεβρουαρίου 2018 παρέχεται έκπτωση.

Συμμετοχή με ένα δείγμα: 190€

Συμμετοχή έως 4 δείγματα: 170€ το καθένα.

Συμμετοχή για πάνω από 4 δείγματα: 150€

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες  

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά

Με εκτίμηση, 

Antonio G. Lauro